Kategoriat
Tärkeä

Koronatiedote 25.10.2020

Aluehallintovirasto tiukentaa kokoontumisrajoituksia Varsinais-Suomessa 26.10.2020 lähtien.
Avin mukaan yli 20 hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisätiloissa, ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa, jos tapahtumanjärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden. Turvallisuus varmistetaan noudattamalla THL:n ohjeita saapua tilaisuuteen vain täysin terveenä, välttää tapahtumassa lähikontakteja ja huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Noudatathan alla olevia ohjeita Jääkarhujen saunalle tullessa.

Tule uimaan vain täysin terveenä. Jos sinulla on vähäisiäkin nuhan, yskän tai muuten flunssan oireita ethän tule uimaan. Jätäthän uimakerran toiseen kertaan myös jos on epäily, että olet ollut kontaktissa koronaan sairastuneen tai altistuneen kanssa tai henkilön kanssa joka on karanteenissa.

Vältä lähikontakteja. Muista säilyttää mahdollisuuksien mukaan turvaetäisyys muihin uimareihin sekä lauteilla, että pukuhuoneissa.

Huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käsidesiä löytyy Siiristä sekä pukuhuoneista. Käytäthän sitä tullessa ja mennessä. Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja heitä se käytön jälkeen pois.

Riskiryhmien huomioiminen. Riskiryhmien uintiaika on klo 15-16 ja muille klo 16-19.30.

Noudattamalla ohjeita voimme yhdessä varmistaa, että voimme pitää saunan auki mahdollisimman pitkään.

Terveisin
Jääkarhujen hallitus