Avantouinti-seura Maskun Jääkarhut

Yhdistys on perustettu vuonna 2004 ja kotipaikkamme (Sauna&Avanto) on Maskussa Saunaparonin alueella osoitteessa Maskuntie 248, 21250 Masku

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja toteuttaa avantouintiharrastusta ja tukea toiminnallaan jäsenistön ja vierailijoiden fyysistä,  henkistä ja sosiaalista hyvinvointia, sekä tarjota heille talviuintikokemuksia turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä.

Tomintaa toteutetaan pääsääntöisesti jäsenistöstä koottujen talkoolaisten voimin. Uintipäivinä huolehditaan puulämmitteisen saunan lämmityksestä, valvonnasta sekä rantasauna-alueen kunnossapidosta ja tilojen siisteydestä.

Maskun Jääkarhut haluavat edistää tietoisuutta kylmä-uinnin terveysvaikutuksista ja yhdistys järjestääkin jäsenilleen
sekä muille aiheesta kiinnostuneille kauden aikana mm. turvallisuusinfotilaisuuden.

Yhdistyksen pääasiallinen tavoite on taata pysyvä, turvalliset puitteet omaava talviuintipaikka Maskussa.
Yhdistys tarjoaa kolme kertaa viikossa mahdollisuuden jäsenilleen, kylmäuintia harrastaville ja sekä siitä kiinnostuneille
toteuttaa kylmäuintia puhtaassa vedessä sekä nauttia puulämmitteisestä saunasta ja lämpimästä tunnelmasta.

 

Yhteistyössä

Kotipaikkamme (Sauna&Avanto) on Maskussa Saunaparonin alueella osoitteessa Maskuntie 248, 21250 Masku

Puulämmitteinen saunamme lämmitetään kylmä-uintikaudella kolme kertaa viikossa.

2022 olemme tehneet yhteistyötä Narvin kanssa ja hankimmekin heiltä uuden Narvi-kiukaan, joka asennettiin syksyllä 2022. 

Lisäksi Jääkarhuja on haastateltu talviuinnin vaikutuksista ja pääsimme myös testaamaan Narvin uutta avanto-suihkua. Voit nähdä haastattelun tästä linkistä.